Udsalg på stilet herretøj

Er du på jagt efter et friskt pust til garderoben til en mere end fair pris? Eller måske en lækker, prisvenlig gave til en herre du holder af? Så er du havnet på den helt rigtige side. Her på vores udsalgsside finder du altid de bedste tilbud, vi har – og du finder tilbudsvarer inden for alle kategorier: Accessoires, bukser, jeans, jakker, blazere, shorts, skjorter, t-shirts, poloer og sko. Vi giver 30 dages fuld returret på alle varer – også dem, der er på udsalg. Så er det en gave, du er på udkig efter, kan du roligt shoppe videre. Den kan selvfølgelig byttes, hvis den ikke falder i modtagerens smag, eller hvis den ikke passer.

Er du på udkig efter vores nyeste modeller, finder du dem under de respektive kategorier i vores menu.

 

Læs mere

Derfor er vores lækre tøj sat ned

Kan udsalgstøj virkelig være stilet? Er det ikke netop på udsalg, fordi det er blevet fravalgt af majoriteten? Det korte svar er: Nej. I hvert fald ikke hos Kupeen & Co. Vores sortiment er altid nøje udvalgt af vores kyndige personale – og de kriterier, vi udvælger efter, er altid kvalitet, godt design og ”value for money”. De varer, du ser her på vores udsalgsside, er her, fordi vi hver sæson får nye varer hjem – og for at skabe plads til dem, sætter vi prisen ned på sidste sæsons varer. Nogle af varerne er her også, fordi vi kun har et begrænset udvalg af størrelser tilbage – dvs. fordi lige netop dén model har solgt ekstra godt. Derfor finder du lige så lækre, moderigtige og stilede varer blandt vores udsalgsvarer, som du gør blandt vores varer, der ikke er på udsalg.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054