Striktrøjer til kølige sommeraftener og kolde vinterdage

Selvom striktrøjer kan være rigtigt hyggelige, kan de også være flotte og stilede – og når vejret er koldt, er de næsten en nødvendighed. At have en eller flere lækre striktrøjer til de kølige sommeraftener og de kolde vinterdage i basisgarderoben, er derfor næsten en nødvendighed. Vi har nøje udvalgt vores modeller, så du kan se godt ud, og samtidig holde varmen til udendørsfesterne, på en sen sommerdate eller til julefrokosten. I vores sortiment finder du både billige striktrøjer og eksklusive striktrøjer til mænd af bl.a. mærkerne NN. 07, Gabba, Selected, Carhartt, Mads Nørgaard og Kronstadt. Alle modeller er nøje udvalgt efter krav til ”value for money” såvel som tidens trend.

 

Læs mere

Mønster eller ej? Vælg den rigtige striktrøje

Både ensfarvede og mønstrede striktrøjer kan være flotte og stilede – hvilken model, der er den rigtige for dig, kommer således mere an på din personlige stil, end tidens trend. Tykke striktrøjer med klassiske nordiske mønstre giver dit look et kreativt og casual udtryk, mens tynde, ensfarvede striktrøjer er mere neutrale og pæne i deres udtryk. Begge typer kan indgå i et moderigtigt outfit – det handler blot om at kombinere dem med et par fede bukser og nogle flotte sko. Striktrøjer er heldigvis en taknemmelig og nem beklædningsdel, som i udgangspunktet kan kombineres med alle typer bukser – chinos såvel som jeans.

Det er ikke kun striktrøjens udseende, der har betydning: Hvad den er lavet er, betyder nemlig også noget for din glæde ved at eje den. Ren uld lyder lækkert – men for mange kommer det til at kradse for meget. Har du følsom hud, bør du derfor gå efter striktrøjer, hvor det er en blanding af uld og andre materialer, eller ganske enkelt vælge en trøje, der slet ikke indeholder uld. Bl.a. striktrøjer lavet af merinould eller kashmir er væsentligt blødere at have på.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054