Lækre hættetrøjer til det sporty eller streetinspirerede look

Hættetrøjer er lækre og lune at have på – og så passer de perfekt ind i et sporty eller streetinspireret look. Her hos Kupeen & Co har vi udvalgt lækre modeller fra bl.a. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Only & Sons, Wood Bird, Just Junkies, Ellesse, Mads Nørgaard, Adidas, Vans, Levi’s og Carhartt. Så der er nok at vælge mellem! Vi har både hættetrøjer med og uden lynlås, og fører både neutrale, ensfarvede modeller, samt modeller med mønstre og logo. I sortimentet finder du selvfølgelig billige hættetrøjer såvel som hættetrøjer af eksklusiv kvalitet.

Læs mere

Hættetrøjens brogede historie: Arbejderklasse, sport, hiphop og universiteter

Hættetrøjer – også kaldet ”hoodies” – har eksisteret i deres nuværende design i lige knap 100 år. I 1930’erne i New York manglede arbejderne noget varmt, praktisk og komfortabelt tøj at arbejde i på de kolde dage. Sportstøjsproducenten Champion udviklede hættetrøjen til netop dette segment. Hættetrøjen er en langærmet trøje i tyk bomuld med hætte, der kan snøres ind, samt en lomme foran, der har samme funktion som en muffe (dvs. hænderne kan mødes og varme hinanden i lommen). I løbet af 1900-tallet har hættetrøjen haft sin gang i flere samfundslag, idet den er blevet populær i hiphopkulture, blandt sportsudøvere og på gymnasier og universiteter, hvor skolerne får dem trykt med deres logo og navn.

I dag er hættetrøjen stadig en klassiker inden for sports- og træningstøj, ligesom den også stadig er populær i hiphopkulturen. I Danmark er traditionen for, at gymnasier og universiteter får lavet hættetrøjer ikke så stor som i USA. Til gengæld er hættetrøjer store inden for efterskoleverdenen. Her er der tradition for, at man ved udgangen af skoleåret får en hættetrøje med alles navne samt skolens logo på med hjem som minde om tiden på efterskolen. Så selvom mange af de store designgiganter har omfavnet hættetrøjen, og sat deres stilede præg på den, har den stadig en tæt forbindelse til sportsverdenen og hiphopmiljøet.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054