Pift garderoben op med en polo hos Kupeen & Co

Ny kan du nemt tilføje lidt ekstra til din garderobe med en lækker polo hos Kupeen & Co. En polo pifter rækken af T-shirts op og tilsætter et elegant strejf til din stil. Vores poloer er i moderigtige kvalitetsmærker fra Calvin Klein, Adidas og Selected og kommer i flere farvenuancer. Vælg mellem dæmpede farver som sort, navy eller grå, og er du modig kan du sætte spræl på med turkis eller pink.

Læs mere

Hvad er forskellen på en polo og en T-shirt?

En polo er en T-shirt med krave og knaplukning, oftest med to til tre knapper. Typisk har en polo korte ærmer, men fås også med lange ærmer – se for eksempel vores sporty polo fra Adidas.

Oprindeligt stammer poloen fra spillet af samme navn, hvor spillerne var generet af kravens flagren i vinden. Derfor knappede man den fast, og poloen var opfundet. Senere har poloen også været brugt til andre sportsgrene, blandt andet tennis. På trods af at være et stykke sportstøj, har poloen altid haft et strejf af stil og status over sig, da den især har været båret i de højere samfundslag.

I dag er poloen heldigvis for alle, og kan tilføje lidt ekstra stil og klasse i forhold til en almindelig T-shirt. En polo fås i mange forskellige farver, hvilket gør kombinationsmulighederne nærmest uendelige. Skab et elegant udtryk med en dæmpet farve, eller lav et statement med en pangfarve. Poloen udtrykker både klasse og er samtidig sporty, hvilket gør den til det ideelle valg til de fleste lejligheder. Med en polo går du kort sagt sjældent galt i byen.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054