Langærmet t-shirt med klassisk, sporty eller casual look? Kupeen og Co har det hele

Langærmede t-shirts er gode til alle sæsoner, og kommer i mange forskellige modeller og stile. De er gode, fordi de er en nem, afslappet og komfortabel overdel i hverdagen. I vores sortiment finder du en lang række af både billige langærmede t-shirts og langærmede t-shirts af de førende mærker som fx: Only & Sons, Wood Bird, Calvin Klein, Ellesse, Levi’s, Tommy Hilfiger, Adidas og Gabba. Rent stilmæssigt har vi udvalgt modellerne, så der både er klassiske, ensfarvede modeller, og modeller med flere detaljer – både sporty, street og casual.

Læs mere

Langærmede t-shirts: Komfortabel og moderigtig overdel

Langærmede t-shirts er nemme og komfortable at have på, og er derfor for mange en del af det afslappede hjemme- eller hverdagsoutfit. Hertil er de praktiske på de kolde vinterdage og de kølige sommeraftener, hvor man sidder ude og hygger sig på stranden eller i haven.

Men de minimalistiske, stilrene og simple tendenser, som er at finde i dagens mode, gør, at langærmede t-shirts faktisk også kan være en del af et stilfuldt outfit. Her er de ensfarvede (gerne hvide, grå, sorte eller blå), simple langærmede t-shirts af bommuld med klassisk snit de mest oplagte at investere i. Du kan eventuelt kombinere en sådan langærmet t-shirt med et par løse chinos eller neutrale jeans, for at understrege minimalismen. Af accessoires er et stort halstørklæde, en strikhue og neutrale sko det perfekte tilbehør. Et mere kreativt look opnår du med langærmede t-shirts med flere detaljer såsom anderledes snit og udskæring – eventuelt i flere farver eller med spændende mønstre. Det sporty look opnår du med stribede, langærmede t-shirts, eller med t-shirts med logo.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054