Stort udvalg i t-shirts og poloer herrer

Her på siden finder du både kortærmede t-shirts med og uden logoer, langærmede t-shirts og poloer. Vi fører alle de store brands såsom Adidas, Calvin Klein, Carhartt, Dickies, Levi’s, Mads Nørgaard, Tommy Hilfiger og Woodbird. Samtidig har vi også sørget for at have mærker som Only & Sons og Selected, som er mere prisvenlige. Modellerne, vi har udvalgt, er alle udvalgt med stor omhu, så du får mest mulig ”value for money”. Samtidig sørger vi for hele tiden at opdatere vores sortiment, så du er sikker på at være med på tidens trend, når du handler hos Kuppeen & Co.

 

Læs mere

Hvad er forskellen på t-shirts og poloer?

T-shirts har deres navn efter deres form, fordi de ligner et T, når de er foldet ud. Udover deres form, er de også kendetegnet ved at være produceret i bomuld, og ved at have den relativt høje hals med en rund bomuldsstrikket kant. T-shirten fremkom i sin nuværende form efter 2. verdenskrig, hvor de amerikanske soldater bar dem som undertrøjer under deres uniform. Det var imidlertid først fra 1960’erne, at t-shirts blev mere udbredte, og også først herfra, de blev båret af begge køn. I dag betegner t-shirts både kortærmede og langærmede versioner af blusen.

Poloer, eller poloshirts, som de også bliver kaldt, er en afart af t-shirts med en skortelignende krave samt en knaplukning med 2-3 knapper ved halsen. Ofte er der også brystlomme på poloshirts. Langt de fleste poloer er syet i strikket bomuld, men de kommer også i mange andre tekstiler såsom merinould, silke og kunststof. Poloen, som vi kender den i dag, blev udviklet i forbindelse med sportsgrenene polo og tennis, som i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet havde nogle ret ukomfortable og upraktiske spilleruniformer. I løbet af den første halvdel af 1900-tallet blev poloen videreudviklet af en række af forskellige brands – heriblandt Lacoste. Poloen er den dag i dag stadig populær inden for sportens verden – især inden for polo (hvorfra blusen har sit navn) og tennis.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054