Find dine stilede støvler til herrer hos Kupeen & Co

Fordi støvler er udformet i ét til max to materialer i afdæmpede og neutrale farver, er de per definition enkle og minimalistiske i deres udtryk. Derved er de væsentligt mere stilede – dog uden at blive ”pæne” – end fx sneakers. Her hos Kupeen & Co finder du omhyggeligt udvalgte og lækre, korte støvler til mænd til en fair pris – bl.a. fra Kronstadt og Fred Perry. Vi fører både støvler i ruskind og blankt skind samt med og uden snøre, så du kan finde lige det par, der passer til din stil.  

 

Læs mere

Støvler: Både casual og stilede

Støvler er alsidige i deres udtryk, fordi de både kan forstærke det casual eller det stilede udtryk i et outfit – alt efter farve og lædertype, selvfølgelig. Et par blankpolerede, sorte støvler kombineret med chinos og en pæn striktrøje giver et stilet udtryk. Et par brune støvler i ruskind kombineret med et par rå jeans, en tynd, hvid t-shirt og en sort blazer giver et kreativt, casual look. Et par ruskindsstøvler med snøre kombineret med et par afslappede jeans og en mønstret striktrøje giver et mere flippet og rustikt look. Og dette er blot tre forslag til, hvordan støvler af både blankt læder og ruskind kan indgå i forskellige outfits og stilarter. Kombinationsmulighederne er mange flere!

Køber du støvler af læder, skal du huske at vedligeholde dem, så læderet bliver holdt smidigt og modstandsdygtigt over for slid og vejr. Køber du et par støvler i god kvalitet, og husker du at pleje dem, kan de holde i rigtigt mange år.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054