Moderne og klassiske sneakers hos Kupeen & Co

Om du er til klassikere eller mere moderne designs, så finder du dine nye sneakers hos Kupeen & Co. Vi har mange lækre modeller at vælge imellem inden for de populære mærker Vans, Adidas og ARKK. Vælg for eksempel mellem sneakers med low cut eller ankellængde, med snørebånd eller smarte slip ons. Fælles for dem alle er god komfort og design. En klog mand sagde engang: ”Good shoes will take you to good places,” og det tror vi på.

Læs mere

Sneakers er meget mere end sko

Sko er ikke bare noget du tager på for at undgå bare fødder, de er også en del af dit udtryk. Sneakers kan være med til at komplimentere et look og sætte prikken over i’et. Lige meget om du er til klassiske kanvassko fra Vans, sporty sneakers fra Adidas eller moderne og stilrene sneakers fra ARKK, så har du masser at vælge imellem hos Kupeen & Co.

En person går i gennemsnit fem gange rundt om Jorden i løbet af sit liv. Det er ret langt, og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvad du tager på fødderne. Hos Kupeen & Co fører vi mærker, der er kendt for kvalitet, komfort og design. Dine fødder skal bære dig hver eneste dag, så det er okay at forkæle dem.

Historisk set fik sneakers deres navn, fordi gummisålen gjorde skoene så lydløse, at man nærmest kunne snige sig ind på nogen. Sneakers fik deres internationale gennembrud i 1924, da en tysk skodesigner, Adi Dassler, opkaldte et par sko efter sig selv (her er der selvfølgelig tale om Adidas). Siden er sneakers kun blevet mere populære, og de fik nærmest kultstatus efter James Dean havde et par på i en af sine mest berømte film. Der bliver hele tiden udviklet nye teknologier og metoder til at forbedre sneakers, og gøre dem mere behagelige og lækre at have på. Hos Kupeen & Co finder du de nyeste modeller, så du kan være godt gående.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054