Find dine hverdagsskjorter hos Kupeen & Co

Hos Kupeen & Co har vi et stort udvalg af fede hverdagsskjorter til mænd. Vi har specialiseret os inden for herretøj, og sørget for, at vores udvalg både inkluderer billige skjorter og kvalitetsskjorter af de førende mærker og brands såsom Wood Bird og Kronstadt. Vi har skovmandsskjorter, kortærmede skjorter, samt tynde, casual bommuldsskjorter. Og uanset om du bruger slim fit/figursyet eller regular/straight fit, vil du kunne finde lige den hverdagsskjorte, der passer dig.

Læs mere

Hvad er forskellen på slim fit/figursyet og regular/straight fit?

De to mest almindelige snit inden for hverdagsskjorter er slim fit/figursyet og regular/straight fit. Hvilket snit, der klæder dig, kommer i høj grad an på din kropstype og vægt. Hvis du er meget slank, er slim fit/figursyet skjorte det, der vil klæde dig bedst. At skjorten er slim fit/figursyet betyder, at skjorten er smallere i livet, så den ikke poser, når den er nede i bukserne, eller ligner et telt, når den er udenpå bukserne. I stedet for at ryg og front er syet sammen ved et lige snit i siderne, er siderne syet ind, så skjorten snævrer ind (også kaldet ”tapered cut”). Hertil er ærmerne også syet ind, så de er smallere, og heller ikke poser. Skinny fit er syet endnu mere ind end slim fit, og er syet til de ekstra slanke kropsforme. Er du af almindelig eller kraftig bygning/muskuløs, er det en skjorte af regular/straight fit, som vil passe dig bedst. Her er snittet i siderne syet lige sammen, ligesom ærmerne også er syet lige sammen.

Skjorten skal føles behagelig at have på. Den skal hverken pose ud over bukserne, hvis du har den nede i bukserne, eller sidde klæbet til din hud. Du skal kunne bevæge armene frit, og den skal ikke stramme hen over skuldrene. Lad ikke moden diktere hvilket snit, du vælger: Vælg det snit, der klæder dig, og følg i stedet moden i valg af stof, farver og mønster.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054