Find dine business skjorte hos Kupeen & Co

Når du skal se skarp ud i en professionel sammenhæng, er en flot business skjorte tæt på en nødvendighed. Uanset om du kun går med skjorter i særlige anledninger, eller om du har skjorte på hver dag, finder du, hvad du har brug for her på siden. Hos Kupeen & Co har vi nemlig udvalgt både billige og eksklusive mærker og modeller inden for business skjorter, så du kan tage velklædt på arbejde og til professionelle arrangementer, uanset hvad dit budget er på. Vi fører alt fra prisvenlige Only & Sons til Tommy Hilfiger.

Læs mere

Klassiske blå skjorter

Business skjorter er som regel blå, hvide eller grå, hvoraf skjorter i lyseblå nuancer er de mest klassiske. Hvilken farve, der er den rigtige for dig, kommer både an på, hvad der klæder dig, og på, hvad du ønsker at signalere i professionelle sammenhænge. Den klassiske hvide eller blå skjorte signalerer professionalisme, men bliver for nogle en anelse for klassiske og pæne. Stribede skjorter og skjorter med symmetrisk mønster er også at finde blandt professionelle outfits, og ses ofte i mere afslappede og/eller kreative miljøer. Finder du ikke, hvad du leder efter, blandt vores business skjorter, kan du også tage et kig på vores kategori hverdagsskjorter. Flere af modellerne under denne kategori kan også sagtens indgå i dit professionelle outfit.

Forskellen på hverdagsskjorter og business skjorter er er både at finde i farverne, stoffet og modellen. Hvor hverdagsskjorterne også er at finde i tykkere bomuldsstof (som fx ved skovmandsskjorter) og denim, er business skjorterne altid i tynd bomuld. Hverdagsskjorterne kommer både med og uden brystlommer, hvor klassiske business skjorter som regel er uden brystlomme, fordi den er designet til at blive båret sammen med en blazer.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054