Skjorter til enhver anledning

Skjorter er i udgangspunktet klassiske, stilede og klædelige, hvorfor de er et absolut must i enhver mands garderobe. Takket være de mange forskellige pasformer, materialer, farver og mønstre, de kommer i, er det muligt at finde herreskjorter til enhver anledning og stil. Her hos Kupeen & Co har vi udvalgt et sortiment af skjorter, hvor du får mest mulig kvalitet for pengene, og hvor du samtidig har masser fede modeller at vælge mellem. Bl.a. fører vi Only & Sons til priser, hvor alle kan være med – men vi fører også nogle af de eksklusive mærker såsom Fred Perry og Mads Nørgaard.

Læs mere

Hvordan vælger du den rigtige skjorte?

Det absolut vigtigste, når du skal vælge en skjorte, er pasformen. Skjorten skal passe til dig og din bygning. Hvad der er på mode, skifter med jævne mellemrum: I nogle perioder har skjorterne skullet sidde løse, i andre perioder stramme. Men når det fx er populært med skjorter, der sidder stramme, er det ikke ensbetydende med, at du skal købe en slim/skinny fit, hvis ikke din figur passer til modellen. Vil du gerne være med på moden, betyder det, at du skal finde en skjorte, der sidder til – men det kan sagtens være en regular fit skjorte i den rigtige størrelse.  Tøjet skal passe til dig – ikke omvendt! Det mest klædelige tøj er nemlig det, du ser komfortabel og godt til pas ud i.

I vores sortiment finder du skjorter, der passer til forskellige kropsbygninger. Samtidig også finder du også skjorter, som kan indgå i forskellige af tidens trendende looks. Og vi har gjort det nemt for dig at finde den rigtige skjorte: Under kategorien hverdagsskjorter finder du både ensfarvede og mønstrede skjorter i forskellige typer stof (bl.a. både tyk og tynd bomuld samt denim). Søger du en decideret business skjorte til brug på arbejdet og i andre professionelle sammenhænge, har vi også en kategori hertil.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054