Vær med på moden på stranden med de rigtige badeshorts

Når du er på udkig efter det helt rigtige par badeshorts, der skal give dig status som strandløven i flokken, er der meget at vælge mellem. De kommer i alle regnbuens farver, spraglede mønstre og forskellige længder. Og så er der stor variation i, hvor tæt de sidder. Hos Kupeen & Co har vi søgt at udvælge modeller, som er både flatterende og moderigtige.

Læs mere

Sådan vælger du de rigtige badeshorts

I mange år var det de lange surferinspirerede badeshorts, som dominerede på strandene. Men her i de sene 10’ere er det hovedsageligt ensfarvede badeshorts eller shorts med et simpelt, minimalistisk mønster, der dominerer. Længden er der også sket en del med hen over de seneste 15 år: Shortsene er blevet kortere. De trendy modeller slutter midt på låret eller lige over midten på låret. Så skal du følge moden, skal du vælge et par ensfarvede shorts – gerne i en neutral farve – som slutter midt på låret eller over. Føler du dig ukomfortabel i denne model, skal du imidlertid ikke tøve med at vælge en model, der er længere i benene. Det mest klædelige vil nemlig altid være det, du føler dig komfortabel i.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054