Find sommerens shorts hos Kupeen & Co

Gør dig det behageligt i varmen med lækre shorts til enhver lejlighed. Hos Kupeen & Co. har vi herreshorts i mange forskellige stilarter, så uanset om du skal på stranden eller på arbejde, finder du shortsene her. Vi fører lækre mærker såsom Gabba, Adidas, Levi’s, Carhartt, Wood Bird, NN. 07, Dickies, og Mads Nørgaard. Med fede shorts i forskellige design og farver, kan du holde stilen i varmen uden at koge over.

Læs mere

Vælg de rigtige shorts til lejligheden

Shorts kommer, ligesom bukser, i mange stilarter, der passer til forskellige lejligheder. På en lun sommeraften, hvor du griller med venner og familie, kan et par afslappede shorts være perfekte. Det kan for eksempel være et par behagelige khaki- eller deminshorts. Skal du ud og sparke bold med vennerne på grønsværen, har du derimod brug for mere bevægelighed og et par shorts i et mere sporty design. Til de helt afslappede dage i sommerferien, hvor du bare daser på stranden eller derhjemme, kan det være næsten befriende med et par bløde og komfortable shorts.

Mange tror fejlagtigt, at shorts ikke egner sig til mere formelle lejligheder. Det er dog langtfra sandt. Shorts behøver ikke at være casual. Sammensat med en kortærmet skjorte og et lækkert bælte, kan man sagtens bære shorts på arbejdet eller til fest.

Har man lyst til at pifte looket op med lidt sommerstemning, kan man vælge et par shorts i lyse nuancer. Det giver et let og luftigt udtryk.

Når du vælger shorts, skal du være opmærksom på at vælge den rigtige pasform. Et par alt for stramme shorts er hverken behagelige eller flatterende at gå rundt i. En velkendt faldgrube er alt for store shorts, der minder om et mindre telt. Vælg et par shorts der sidder behageligt, og suppler eventuelt med et bælte til at holde dem på plads.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054