Skinny fit jeans

Skinny fit betyder, at jeansene sidder helt tæt både på benene og bagpå. De er formsyede, dvs. syet ind, så de sidder helt til. Det betyder bl.a. at åbningen nede ved foden er meget smal. Derved sidder de helt anderledes end de mere almindelige regular fit jeans, som du kan læse mere om under vores kategori Regular fit. Skinny fit er designet til meget slanke/tynde mænd, som ønsker at fremhæve deres bens muskulatur. Skinny fit jeans har de sidste mange år været meget trendy. Men at alle skal skrue sig ned i et par skinny fit jeans, fordi det er på mode, er en misforståelse. Vi anbefaler ikke, at du skruer dig ned i et par skinny fit jeans. hvis ikke det føles godt. Så ser et par regular fit, der sidder godt, og som du føler dig komfortabel i, langt bedre ud. Men har du figuren til skinny fit, er det altså både et par meget trendy og elegante jeans. Hos Kupeen og Co har vi udvalgt lækre modeller af bl.a. Only & Sons, Tommy Hilfiger og Just Junkies.

Læs mere

Skinny fit vs. slim fit

Skinny fit er den strammeste type jeans på markedet. Slim fit er, ligesom skinny fit, formsyede og syet ind, så de smyger sig om benene – men de sidder lidt løsere, end skinny fit. Slim fit jeans kommer som regel i to varianter. Skinny straight fit er syet ind langs låret, men går lige ned fra knæet og ned mod foden. Skinny tapered fit er syet ind både langs lår og fra knæ til fod. ”Tapered” betyder kegleformet – i dette tilfælde bruges betegnelsen, fordi underbenet er syet i en omvendt kegleform, idet de bliver smallere ned mod foden.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054