Regular fit jeans

Regular fit betyder ganske enkelt, at bukserne er designet med lige ben – dvs. at de ikke er syet ind, men at bag- og forstykket på bukserne er lige brede. Åbningen på benene er således også rimeligt bred ift. fx åbningen på skinny fit jeans. Regular fit er designet til mænd, der hverken er meget slanke eller meget store, men som er af helt almindelig bygning. Hos Kupeen og Co har vi udvalgt en lang række af lækre regular fit modeller – bl.a. fra mærkerne Gabba, Tommy Hilfiger, Just Junkies og Wood Bird.

 

Læs mere

Regular fit vs. loose fit

Netop fordi der er så mange forskellige betegnelser, når det kommer til bukser og jeans, kan det være svært at holde redde på, hvad de forskellige betegnelser dækker over. Som skrevet i ovenstående, så betyder regular fit, at bukserne ikke er formsyede / syede ind nogle steder, og at det ofte er mænd af almindelig bygning, der foretrækker dette snit. Vi har en hel side til skinny fit jeans, så forklaringen på skinny fit finder du dér. Her vil vi i stedet kigge på forskellen mellem regular fit og loose fit: Loose fit er designet med ekstra plads omkring bagdel og lår, hvorfor mange, der er bygget kraftigt, eller som træner meget, foretrækker denne model frem for regular fit. Ganske enkelt fordi det er rart med lidt ekstra plads og luft. Nogle, der også sagtens kan være i en regular fit, foretrækker også den ekstra plads, der er i et par loose fit jeans.

Moden inden for jeans skifter hele tiden. Nogle sæsoner skal de sidde stramt, nogle skal de sidde løst. Nogle sæsoner skal de være højtaljede, andre sæsoner skal de være lavtaljede. Vores anbefaling vil være, at du altid går et de modeller, der sidder godt, og som føles komfortable. For det pæneste par jeans, er altid det par jeans, der sidder godt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054