Moderigtige jeans til enhver anledning

Hos Kupeen & Co har vi samlet en lang række af fede jeans til mænd. Vi har jeans i alle trendy snit, og har modeller i både blå og grå nuancer samt sort. Og vi har både billige jeans og jeans i høj kvalitet. I vores sortiment finder du bl.a. mærkerne Only & Sons, Levi’s Gabba, Tommy Hilfiger, Just Junkies og Wood Bird.

Er du på udkig efter chinos, sweatpants eller cargobukser, kan du tjekke vores kategori Bukser ud.

Læs mere

Sådan finder du det rigtige par jeans

Når du skal finde det rigtige par jeans, er det alfa og omega, at du finder et par, der sidder godt. I dag bliver jeans inddelt i en lang række af størrelsesbetegnelser: Classic fit, regular fit, slim fit, skinny fit mfl. Hvad disse indikerer, er, hvor stramt modellen er designet til at sidde – men samtidig også hvilken kropsfigur, den klæder. Er du høj og slank, er bukser fra kategorierne slim og skinny fit mere klædelige, end regular fit er. Regular fit vil højst sandsynligt pose for meget, ift. hvordan modellen er tiltænkt at skulle sidde. Omvendt – hvis du er af kraftigere bygning eller har meget muskuløse ben, så kan en slim eller skinny fit komme til at sidde alt for stramt.

Vi har gjort det nemt for dig, og opdelt vores jeans i to kategorier: Regular fit og skinny fit. Hertil finder du på vores sidde en størrelsesguide, der gør det nemt for dig at finde den rigtige størrelse. Skulle uheldet være ude, og du ikke kan passe de bukser, du har bestilt, har vi naturligvis også 100 dages returret, ligesom det er gratis at sende varen retur. Foretrækker du at prøve dine jeans på, før du køber, er du selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores herretøjsbutik i Rosengårdcentret i Odense.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054