Behold stilen med vinterjakker hos Kupeen & Co

Hold dig varm og stilet med lune vinterjakker i fede designs. Hos Kupeen & Co har vi vinterjakker i lækre mærker såsom Tommy Hilfiger, Carhartt, Wood Bird, Elvine, Selected, Only & Sons, Fat Moose og NN. 07. Du behøver ikke at gå på kompromis med din stil for at holde dig varm og tør, en god vinterjakke kan begge dele. Vi har jakker i flere forskellige stilarter, så uanset om du er til en klassisk dunjakke eller et mere sporty look, har vi flere modeller at vælge imellem.

Læs mere

I regn og slud, i sne og frost

Det danske vintervejr byder på lidt af hvert, og stiller derfor krav til en vinterjakke. Regn den ene dag, slud og snebyger den næste, fra plusgrader til minusgrader. Vejrets omskiftelighed gør det svært at forudsige, om der er brug for paraplyer eller snesko senere på dagen. Med en kvalitetsjakke er du godt dækket ind uanset, hvordan vejret udvikler sig. Hos Kupeen & Co har vi vinterjakker i kvalitetsbevidste mærker, der både sætter stil og funktionalitet højt. Vi har vinterjakker fremstillet af vandtætte materialer, der også er åndbare. Det betyder, at jakken holder dig tør uden at blive varm og fugtig indvendig. Dette problem ses oftest ved regntøj, der udelukkende er designet til at holde vand ude.

Skal du bruge en vinterjakke, der med garanti holder dig lun på selv den koldeste frostdag, har vi flere forskellige dunjakker at vælge imellem. Har du derimod brug for en lettere jakke, der også kan bruges som overgangsjakke, har vi flere forskellige casual looks at vælge imellem. En overgangsjakke kan også bruges i de våde årstider i efteråret og foråret, hvor vejret er uforudsigeligt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054