Stilfulde og moderigtige blazere

En flot blazer er uundværlig i herretøjsgarderoben, idet der ganske enkelt ikke findes nogen mere tidløst elegant eller stilfuld jakke. Den er god at have til alle festlige anledninger og i professionelle sammenhænge som fx jobsamtaler og præsentationer. Hos Kupeen & Co har vi nøje udvalgt lækre modeller fra bl.a. Duffel & Rums og Selected. Vi har både de klassiske, ensfarvede modeller i sort, blå og grå, samt de moderne modeller i tweed. Og fordi vi mener, at alle skal have råd til at gå moderigtigt og lækkert klædt, har vi sørget for at have noget i alle prisklasser.

Tjek også vores kategori Udsalg, hvis du er på jagt efter en lækker blazer til en mere end fair pris.

Læs mere

Kombiner din blazer med både skjorter og t-shirts

Skal du til fin fest eller har du et vigtigt møde på jobbet, er det oplagt at kombinere din blazer med en pæn skjorte og et par stilfulde chinos. Men du kan også sagtens kombinere din blazer med et par rå jeans – så bliver looket bare meget mere casual. En klassisk kombination er jeans, ensfarvet t-shirt, sort blazer og et par pæne støvler eller sneakers. Sidstnævnte fungerer for mange rigtigt godt til fester med familie og venner, på dates eller til kulturelle events, hvor et jakkesæt ville være for meget, men hvor man stadig gerne vil sende et signal om, at man har klædt sig pænt på til anledningen.

Er du i tvivl om, hvad du kan kombinere din nye blazer med, skal du ikke tøve med at komme forbi vores fysiske butik i Rosengårdcentret i Odense. Her hjælper vores dygtige personale dig gerne med at finde den helt rigtige skjorte eller t-shirt til anledningen. Ellers kan du også altid fange os i chatten her på siden, hvor vi svarer dig så hurtigt som muligt.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054