Sweatpants i høj kvalitet og moderne snit

Selvom sweatpants er noget, man som regel har på, fordi man er hjemme eller nede i træningscentret, er det lækkert, hvis de er klædelige og af lækker kvalitet. Så kan de også gå an, når man skal hænge ud med vennerne, ned i parken og spille fodbold eller ned og handle. Hos Kupeen & Co har vi samlet et udvalg af lækre sweatpants i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Vi fører bl.a. de prisvenlige mærker Only & Sons. Af populære mærker har vi Adidas, Tommy Hilfiger, Ellesse og Just junkies. Af stilarter finder du både casual, neutrale joggingbukser og de mere sporty modeller med logo. Ligeledes finder du både de klassiske modeller i tyk, grå eller sort bomuld, joggingbukser i polyester/bomuldsblanding og de helt tynde joggingbukser i nylon. Så uanset hvad du er til, finder du det hos Kupeen & Co.

Tjek også vores udsalgsside ud, hvor du kan være heldig at finde sweatpants på tilbud.

Læs mere

Hvorfor hedder det sweatpants?

Sweatpants blev opfundet i 1920’erne af Émile Camuset, som også grundlagde sportstøjsbrandet Le Coq Sportif (”Den atletiske hane”). Bukserne blev udviklet til atleter, og var dengang strikkede grå jerseybukser, som gav god plads til udstrækning og løb. I dag er sweatpants ofte lavet af bomuld eller polyester. Mange modeller har elastik i taljen kombineret med snore, så de kan snøres ekstra ind. Nogle modeller er med lommer, andre uden. De mest almindelige farver er grå og sort – men joggingbukser kommer i dag i alle farver, fordi de over årene er blevet mere populære og mere accepterede i det offentlige rum. Udover stadig at være populære inden for adskillige sportsgrene – især i forbindelse med udendørs træning om vinteren – er joggingbukser også populære inden for hiphop, hvor det især er meget store/baggy modeller, der bliver gået med.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054