Find lækre herrebukser hos Kupeen & Co

Under denne kategori finder du Kupeen & Co’s udvalg af chinos og sweatpants. Så uanset om du er på jagt efter et par stilfulde bukser til hverdag og fest, eller om du er på jagt efter et par komfortable bukser til mænd med elastik i taljen, finder du det her. I sortimentet finder du også de populære og praktiske cargo bukser. Alle modeller er udvalgt med høje krav til ”value for money” og stil, ligesom vi også har sørget for, at der er noget til ethvert budget. I sortimentet finder du således både billige herrebukser af bl.a. mærket Only & Sons og modeller af anerkendte mærker såsom Wood Bird, Just Junkies, Wood Bird, Gabba, Tommy Hilfiger, PellePelle, Ellesse, Mads Nørgaard, Selected, Dickies, Carhartt, Adidas og NN. 07. Så uanset om du er til det sporty, det pæne, det praktiske eller det streetinspirerede look, finder du det her.

Leder du efter jeans, skal du blot hoppe ind under vores kategori Jeans. Her kan du også sortere i skinny fit og regular fit, alt efter hvilket snit, der klæder dig og din kropsbygning.

Læs mere

Behagelige bukser til både hjemme og ude

Sweatpants er uden sammenligning de mest behagelige bukser – så det er ikke mærkeligt, at de er en fast del af de flestes hjemmesæt. Hos Kupeen & Co har vi søgt at samle et udvalg af sweatpants, der ikke bare er lækre at have på – men som også er klædelige.

Chinos er af mange en foretrukken del af hverdagsoutfittet, netop fordi de er syet af blødere stof end jeans. Samtidig har de et pænere og mere stilet udtryk, end jeans har. Derfor er de også blevet populære blandt studerende og kontormedarbejdere, der gerne vil se pæne og præsentable ud i hverdagen. I vores sortiment har vi udvalgt nogle af de mest populære snit og farver fra en lang række af de førende brands.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054