Tasker der gør hverdagen lettere at bære

Uanset om ud er på jagt efter skuldertasker/crossover tasker, rygsække eller de moderne bæltetasker, finder du det her på Kupeen & Co. Vores udvalg af tasker til mænd byder både på moderigtige og trendy modeller, såvel som praktiske. Vi har tasker der er perfekte til skolebrug, arbejde og fritid – og vi har udvalgt dem fra de lækreste brands, bl.a. Carhartt, Dickies og Tommy Hilfiger.

 

Læs mere

Streetstyle, sporty eller stilet?

Carhartt og Dickies laver begge lækre, funktionelle streetstyle tasker, som både sender et signal om kvalitetsbevidsthed, og som samtidig er indrettet funktionelt og slidstærkt. Dickies designs er en anelse mere neutrale end Carhartts, som har lidt mere streetstyle over sig. Dette giver også god mening, idet Carhartt er et populært mærke blandt skatere – både inden for tasker og beklædning. Tommy Hilfigers tasker er et godt eksempel på tasker, der er designet med moden i højsædet. De skiller sig ud, og sender samtidig et klart signal om stilbevidsthed og kvalitet.

Rygsække og skuldertasker har altid være populære tasker blandt mænd – men bæltetasker er noget nyt. Det er kun inden for de seneste par år, at det er blevet ikke bare legitimt men direkte trendy at gå med bæltetasker. Før i tiden blev disse forbundet med kiksede campister, ældre og børn. Men efter de bl.a. blev populære på festivaler, fordi de har en god størrelse og er nemme at sætte, så de er svære at komme til for lommetyve, er de blevet mere og mere populære blandt både kvinder og mænd. Det skal dog nævnes, at de ikke bæres rundt om maven, som de oprindeligt er ment til, men derimod bæres som en skuldertaske, der sidder tæt til kroppen.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054