Stilede strømper til herrer

At sokker er en kedelig gave, er en kliché, vi alle kender. Er der tale om standard, sorte strømper af bomuld eller tennissokker, har klichéen jo nok noget på sig – det er lidt kedeligt at pakke ud på sin fødselsdag eller juleaften. Ikke desto mindre er sokker noget, vi alle sammen har brug for, og alle sammen køber med jævne mellemrum. Her hos Kupeen & Co finder du både de helt klassiske, billige hverdagssokker og spændende, moderigtige strømper i spændende og sjove mønstre. For nej – klichéen har ikke altid noget på sig. Især i de senere år er sokker blevet en mere og mere anerkendt del af den personlige stil blandt mænd. Denne mode efterkommer vi, hvorfor vi har samlet et inspirerende udvalg af sokker fra bl.a. Stance, Woodbird og Adidas.

 

Læs mere

Brug dine strømper som en sjov eller stilet detalje i dit outfit

Et par strømper med sjovt print er en oplagt mulighed for at tilføje din stil noget humor, kant og personlighed. Du kan bl.a. vælge sokker med motiver af dine yndlingskarakterer fra diverse tegnefilm eller tegneserier, eller vælge strømper med mønstre og pangfarver. Strømpen ses kun, når dine bukser glider op, eller når du tager skoene af – så det er en detalje, der er til kun for dig, de opmærksomme og dem, der kommer i dit hjem.

Inden for spændende strømper finder du også mere moderate, mønstrede og farvede sokker. Her er mønstret ofte striber, og farverne ofte mere dæmpede og harmonerende. Ikke desto mindre pifter de det klassiske, sorte jakkesæt gevaldigt op – og ligesom med de sjove sokker, er det en lille detalje, det kun er de opmærksomme, der fanger. Sokker er med andre ord din mulighed for at tilføje et personligt touch til et klassisk outfit – og pludselig er sokker langt mindre kedelige.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054