Persondatapolitik - behandling af dine data

Persondatapolitik – behandling af dine data.

kupeenogco.dk er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

  • kupeenogco.dk videregiver ikke data til tredjepart.
  • kupeenogco.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
  • Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet frakupeenogco.dk databaser. Du skal kun sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om det modsatte.
  • Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer kupeenogco.dk har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til kupeenogco.dk informationspolitik er du velkommen til at sende os en mail på info@kupeenogco.dk

Hvilke informationer indsamler kupeenogco.dk

kupeenogco.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber, logger ind med Facebook eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og email adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre nemmest muligt samt således, at du ved gentagne ordrer slipper for at indtaste dine adresseoplysninger.

På kupeenogco.dk web-sitet, kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi bruger derimod data om alle vores brugers navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe brugerkupeenogco.dk, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se hvor du surfer hen på Internettet.

Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre web-sitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sendt dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Når du indtaster navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer påkupeenogco.dk, kan du automatisk slå dine data op efterfølgende. Bemærk at du dermed accepterer, at dine persondata er offentlig tilgængelig. Ønsker du ikke, at dine persondata er offentlig tilgængelig bedes du kontakte kundeservice.

Oplysninger

Hos kupeenogco.dk er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkort informationer eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.

Hvordan vi beskytter jeres informationer?

Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi kommer aldrig til at se dine kredikortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem DIBS.

Din godkendelse

Ved at bruge kupeenogco.dk’s website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Fortroligheds og cookie Politik

FORTROLIGHEDS OG COOKIE POLITIK

Kupeen & Co /Perron2 ApS indsamler nedenstående oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Information om dit køb
  • Telefonnummer er valgfrit

    Kupeenogco.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt, til dig. Personoplysningerne registreres hos Kupeenogco.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via www.kupeenogco.dk sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Hvad bruges mine oplysninger til?

Vi indsamler kun den nødvendige data og opbevarer den kun så længe den er nødvendig for formålet. Først og fremmest benytter vi dine oplysninger til at behandle og fremsende din ordre foretaget på Kupeenogco.dk. Vi bruger også dine oplysninger til at udbedre brugeroplevelsen på Kupeenogco.dk, samt i forbindelse med markedsføring og konkurrencer såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev og har givet samtykke hertil. Dine oplysninger kan endvidere blive brugt i forbindelse med mistanke om svindel, samt efterforskning heraf.

Hvem deles mine oplysninger med?

Vi deler dine oplysninger med eksterne distributører (herunder GLS) for levering af dine forsendelser og information om levering. Dette kan ske både via e-mail og på SMS.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den dataansvarlige er Mathias Toft Sørensen .

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Rettigheder
Som registreret hos Kupeen & Co /Perron2 har du følgende specifikke rettigheder, som du til enhver tid kan gøre brug af:

Retten til indsigt:
Du har til enhver tid til at gøre brug af din indsigtsret, hvilket betyder at du har ret til få adgang til den data vi har registreret om dig.

Retten til at blive glemt:
Du har til enhver tid ret til at blive glemt. Hvilket betyder at du kan anmode om at få slettet al data vi har registreret om dig. Som følge af bogføringsloven kan vi dog ikke garantere at vi kan slette al data registreret om dig.

Retten til dataportabilitet:
Du har til enhver tid ret til at anmode om at få udleveret den data, du har givet os, i et alment anvendt maskinlæsbart format til videregivelse, til en anden specifik modtager.

Retten til indsigelse:
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data finder sted, baseret på visse grundlag. eksempelvis kan du gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata, hvis formålet er direkte marketing, samt profilering.

Retten til berigtigelse:
Du har til enhver tid ret til at få rettet dine registrerede data, hvis du mener at disse ikke er korrekte.

Retten til begrænsning:
I forbindelse med nogle af dine andre rettigheder har du ret til at anmode om begrænset databehandling i stedet for fuldkommen sletning eller under vurderingen af din indsigelse.

Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kupeen & Co /Perron2 via e-mail: datapr@kupeenogco.com. Du kan til enhver tid rette henvendelse til datatilsynet herom.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@kupeenogco.dk.

COOKIES

Ved at benytte www.kupeenogco.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Ønsker du at læse om, hvilke cookies der bruges på www.kupeenogco.dk  samt hvorledes du sletter cookies, så klik her: https://kupeenogco.dk/persondatapoitik/

Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, der registrerer dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd. Oplysningerne registreres på brugerens egen harddisk, smartphones/tablets og andet IT udstyr. På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned mens andre kan gemmes i op til 2 år.

Hvad bruger vi cookies til?

  • At forbedre din brugeroplevelse
  • At gøre indhold og tilbud relevant for dig
  • At genkende dig fra besøg til besøg
  • At gennemføre din bestilling
  • Statistik og til at måle trafikken på vores hjemmeside.

Tredjeparts-cookies

Kupeen & Co /Perron2 samarbejder med en række services, som også benytter sig af cookies på vores hjemmeside. Se herunder hvilke services og hvad de bruges til.

Google
Registrerer din adfærd på sitet og måle effektiviteten af vores annoncering.

Kupeen&Co
Registrerer præferencer omkring profil-login og om siden skal vises i mobil- eller desktop version.

Facebook
Målretning af reklamer fra Kupeen & Co på Facebook og Instagram.

Onesignal
Holder dig opdateret med push notifikationer via din browser (det er altid dit valg om du vil modtage dem)

SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websitesstored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Opera
http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari 5.0
http://support.apple.com/kb/HT1677

Flash cookies (gælder alle browser)
http://www.macromedia.com/support/documentation/ en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple
http://support.apple.com/kb/HT1677

Telefoner med styresystemet Android
http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7
http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings

SPØRGSMÅL

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 30305120 eller e-mail info@kupeenogco.dk.