Kupeen & Co | Moderigtigt herretøj i Odense og online

Kupeen & Co’s fysiske butik holder til i Odense, nærmere bestemt i Rosengårdcentret. I mere end 25 år har Kupeen & Co ligget her, og i mere end 25 år har vi været en velassorteret multibrand herretøjsforretning. Per Lydal, som er manden bag Kupeen & Co, har mere end 30 års erfaring som butiksejer – og for ham er de vigtigste nøgleord i hans daglige virke kundepleje og ”value for money”. Dette mærkes både i den fysiske butik såvel som her på webshoppen, hvor både forsendelse og returret er både rimelige og gennemskuelige, ligesom svartiden i chatten er kort og vejledningen kyndig. Sidst men ikke mindst er sortimentet og udvalget af mærker stort og nøje udvalgt efter både krav til kvalitet og sæsonernes trends.

Kyndig rådgivning og stort udvalg af mærkevarer inden for herretøj

Kupeen & Co stiler altid efter at levere den bedst mulige service, og efter at have det størst mulige udvalg, så du kan blive klædt moderigtigt på, uanset stil og budget. Dette gælder i vores fysiske herretøjsbutik i Odense såvel som her på webshoppen. Vores ansatte er alle opsatte på at give dig en god oplevelse og den rigtige vejledning, så du føler dig godt behandlet, og får det rigtige tøj med hjem.

Hos Kupeen & Co får du mærketøj til den prisbevidste trendsætter, idet vi fører budgetvenlige såvel som eksklusive mærker og brands. Uanset hvilken kategori, du kigger i, vil du finde variation i både pris og stil: Sneakers, jakker, jeans, t-shirts, sweatshirts, strik, skjorter, blazere og tilbehør… Du finder alt, hvad du skal bruge til din garderobe hos Kupeen & Co.

Send et stilet signal med det rigtige tøj

Er det overfladisk at gå op i sit tøj? Det mener vi ikke, det er. Det tøj, man vælger at have på, definerer det signal, man sender ud i verden. For det første andre mennesker ser, når de møder én, er udseendet. Hvordan vi ser ud, er vi ikke selv herre over – men vi er selv herre over, hvordan vi klæder os. Dit tøj er dit valg – så vælg at sende et stilet signal til de mennesker, du møder på din vej.

Hos Kupeen & Co har vi i mere end 30 år været med til at skabe looket hos mænd – så vi har alle de kompetencer, og al den erfaring, der skal til, for også at hjælpe dig. Få enten vejledning i vores fysiske butik i Odense, eller kontakt os på chatten her på vores webshop.

Fra fysisk herretøjsbutik i Rosengårdcentret i Odense til lettilgængelig webshop

Den virtuelle udgave af Kupeen & Co er en reaktion på en stadig stigende efterspørgsel efter online modebutikker med herretøj og modebrands i særklasse. Derfor kan du bruge webshoppen som et hurtigt og lettilgængeligt sted, hvor du kan få fat i lækkert herretøj fra mange forskellige brands. På vores webshop ydes selvfølgelig samme gode service som i vores butik i Odense.