Viser alle 15 resultater

Køb Wood Bird hos Kupeen & Co

Vi kan klart anbefale Wood Bird som en inspirationskilde til at få opgraderet garderoben. Find dit nye stykke tøj fra Wood Bird i T-shirts og poloer, sweatshirts, accessories, shorts, overdele, skjorter, bukser og jeans kategorierne. Her er der noget for enhver smag fra Wood Bird, hvad enten du vil have masser af farver eller mere neutrale farver.

Læs mere

Wood Bird

Wood Bird er et dansk tøjmærke, der først og fremmest finder sin inspiration i den danske æstetik og den skandinaviske mode. Brandet gør en dyd ud af at mikse klassisk stil med et touch af streetwear. Udover denne sammensmeltning lægger de også vægt på, at tøjet er lavet i den bedste kvalitet samt giver en komfortabel bevægelsesfrihed. Kort sagt er Wood Birds kollektioner baseret på både følelser og instinkter.

Chung W. Cheung har i 2010 grundlagt det danske brand Wood Bird i Herning i Jylland. Visionen bag Wood Bird er at kombinere dansk æstetisk med skandinavisk håndværk, og give dette et tvist ved at finde inspiration ude i verden. For hver kollektion Wood Bird laver, følger de deres instinkter og følelser og laver tøj, der er en sammensmeltning af fortidens, nutidens og fremtidens tendenser. Målet med brandet er ikke at diktere moden, men at inspirere og opfylde folks behov ved at have en selvsikker og tidløs stil.
Wood Bird har med deres stil opnået stor succes i Danmark, men også i mange nordeuropæiske lande, fordi deres afdæmpede stil og komfortable tøj, henvender sig til de fleste mænd uanset alder og geografi.


show blocks helper
600.00 DKK

T-shirts og Poloer

Wood Bird
Spidy Tee

300.00 DKK

T-shirts og Poloer

Wood Bird
Karl logo Tee

300.00 DKK

T-shirts og Poloer

Wood Bird
Bryan Info Tee

300.00 DKK
500.00 DKK
600.00 DKK
500.00 DKK
600.00 DKK