Køb Vans hos Kupeen & Co

Vans er et amerikansk brand med sloganet ”Off the Wall”, som de tydeligvis tager meget alvorligt. De startede nemlig med at producere gummisko i slidstærke materialer, der hurtigt vandt indpas hos skatere og BMX´ere. Hvis du har fået lyst til at kigge nærmere på vores sortiment fra Vans, så kan du kigge i kategorierne T-shirts og poloer, sweatshirts, accessories og naturligvis sneakers.

Læs mere

Vans

Vans er et amerikansk brand med sloganet ”Off the Wall”, som de tydeligvis tager meget I dag leverer Vans sko og andet udstyr til nogle af de dygtigste snowboardere, skatere og X-sportsudøvere i verdenen. Et stilrent, tidløst og tilbagelænet design har gjort, at klassikere som Authentic, Era, Half Cap, Old Skool og Sk8-Hi stadig er højaktuelle i dag.

Paul Van Doren og James Van Doren åbnede deres første butik den 16. marts 1965 i Californien. Året efter fremstillede de deres første par Vans sko. Parret satsede på kun at lave slidstærke gummisko, og op gennem 70´erne blev sko fra Vans en del af skateres foretrukne udstyr. Derfor har proskaterne Stacy Peralta og Tony Alva fået lov til at være med til at designe sko hos Vans. 
 
Vans er et meget alsidigt brand, der blandt andet har lavet en række videoer for at vise deres høje standard af slidstærk kvalitet. Disse videoer viser Xtreme-sportsgrene, der tester deres tøj og sko til det yderste. Vans har også valgt at lave parker til gavn for alle skaterfans i både London og Californien, ligesom de afholder en musikfestival.
I dag er Vans ikke kun slidstærke sko, da de har udvidet sortimentet med streetwear, tasker og tilbehør.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054