Køb Tommy Jeans hos Kupeen & Co

Med Tommy Jeans kan alle mænd blive iført en klassisk stil. Trods collegestilen er Tommy Jeans et mærke, der kan bæres af mænd i alle aldre. Hos Kupeen & Co har vi et udvalg af produkter fra Tommy Jeans såsom T-shirts og poloer, shorts, accessoires, sweatshirts, skjorter, badetøj, overdele, jeans og bukser.

Læs mere

Tommy Jeans

Tommy Hilfiger er et anerkendt og internationalt mærke og er grundlagt af manden med samme navn. Tommy Hilfiger er kendt for at fokusere på en klassisk amerikansk stil med en twist af cool og trendy designs.

Fra Tommy Hilfigers start i 1985 har de produceret kvalitetstøj til alle aldre. Deres tøj afspejler førsteklasses design i den amerikanske collegestil, hvilket er populært i hele verdenen. Tommy Hilfigers produkter er altid let genkendelige på grund af det ikoniske varemærke i røde og hvide farver. Brandet har gennem tiden samarbejdet med supermodellen Gigi Hadid samt mærkerne Rossignol og Urban Outfitters om kollektioner, men altid haft brandets klassiske styles for øje.

Brandet Tommy Hilfiger står bag mærket Tommy Jeans, der altså er et undermærke til Tommy Hilfiger. Tommy Jeans er lavet af kvalitetsmaterialer og har altid et sportsligt, maritimt samt klassisk design og udtryk. Tommy Jeans holder sit fokus på de gamle klassikere indenfor jeans og diskrete skjorter med et design, der aldrig går af mode.

I dag ejes Tommy Hilfiger af PVH Corp., men Tommy Hilfiger er stadig selskabets hoveddesigner. Der findes mere end 1800 butikker i over 100 forskellige lande, der forhandler brandet.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054