Køb Stance hos Kupeen & Co

Hvis du vil være med på den seneste trend og have moderigtige strømper i høj kvalitet fra det amerikanske brand Stance, så kig i vores kategori med accessories Stance er mest kendt for deres sokker og strømper, da de har formået at gøre sokker til et accessories. Disse sokker er nemlig et must have for den modebevidste mand, der tør at være lidt udover det sædvanlige.

Læs mere

Stance

Deres sokker og strømper er lavet i den bedste kvalitet samt er originale og kreative. Du kan få strømper i klassiske mønstre i mange farver, men du finder også sjove og cool strømper med eksempelvis personer og ting. Uanset hvilken personlighed du har, så er der en strømpe, der passer til din stil.

I 2009 grundlagde Aaron Hennings, Jeff Kearl, John Wilson, Ryan Kingman og Taylor Shupe det amerikanske strømpebrand Stance, fordi de syntes, at strømpen var en hidtil overset accessories på markedet. Deres hovedkvarter ligger i San Clemente i Californien, og det er her, de har erobret alle mænds fødder. Strømperne bliver i dag solgt i mere end 40 lande, og i foråret 2015 havde de solgt 36 millioner par strømper. Stance har altså fået strømperne frem i lyset og gjort dem til en af verdens mest succesrige accessories på meget få år. Brandets succes bunder dels i, at de har forbindelse til sportsverdenen, hvor de er blevet kåret til ”den officielle strømpe” i 2015 af det amerikanske NBA (National Basketball Association) og i 2016 af det amerikanske MLB (Major League Baseball).

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054