Køb Selected hos Kupeen & Co

Selected er for den moderne mand med en god smag, sans for detaljer samt en individuel og selvsikker stil. Du kan blande din allerede eksisterende garderobe på kryds og tværs med tøj fra Selected. Skal du have lidt lækkert nyt tøj fra Selected, så kig i vores kategorier shorts, skjorter og bukser.

Læs mere

Selected

Det danske unisex brand Selected er et nordisk inspireret tøjmærke, der laver modetøj ud fra tidens trends. De sætter kvaliteten i højsædet og er et brand, der udtrykker autenticitet og minimalisme. Selected er med helt fremme indenfor både dansk herremode og damemode med henholdsvis Selcted Homme og Seleted Femme, som er aktuelle moderne styles med både kant og et internationalt look.

Det er koncernen Bestseller, der står bag brandet Selected. Bestseller blev grundlagt i 1975 af Merete Bech Povlsen og Troels Holch Povlsen. I starten lavede Bestseller kun tøj til mænd, men i 2008 kom deres første kollektion til kvinder. I 1997 blev brandet Selected introduceret som et æstetisk herremærke i høj kvalitet, men er siden blevet delt op i henholdsvis Selected Homme og Selected Femme. Begge mærker er blevet internationale, og sælges i dag i butikker i hele verdenen. Selected er et tøjmærke, der kan bruges af alle, der enten ønsker det meget korrekte og formelle look, eller som elsker det smarte og afslappede look. Med tøj fra Selected får du et hav af kombinationsmuligheder, så du vil altid have tøj til enhver situation, om du skal til fest, på arbejde eller i skole.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054