Viser alle 21 resultater

Køb Only & Sons hos Kupeen & Co

Hvis du har brug for lidt nyt i klædeskabet eller til en bestemt særlig anledning, så er du velkommen til at kigge i vores Only & Sons sortiment i kategorierne T-shirts og poloer, sweatshirts, skjorter, shorts, overdele, bukser, jeans og badetøj. Her kan du finde noget for enhver smag og til ethvert formål i mange farver og størrelser.

Læs mere

Only & Sons

Det danske brand Only & Sons er indbegrebet af autentisk herretøj til enhver lejlighed. Tøjet har altid et flot design, en god pasform, og så er det tøj til rimelige priser. Only & Sons er modetøj, der tager udgangspunkt i denim, og du er som ejer af tøj fra brandet sikret, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Bestsellerkoncernen blev grundlagt allerede i 1975 af Troels Holch Povlsen og Merete Bech Povlsen. I 2013 lancerede de deres nye brand Only & Sons. Parret finder inspiration til tøjmærket i storbyers kreative subkulturmiljøer. Dette medvirker til, at tøjet bliver produceret med både en klassisk, tidløs og excentrisk inspiration for øje. At det samtidig er lavet i de lækreste materialer gør, at brandet hurtigt har bidt sig fast indenfor den danske herremode, og nu er en del af alle modebevidste mænds garderober.
Only & Sons’ kollektioner er for den kræsne mand i alle aldre, der ønsker individualitet, et flot look, høj kvalitet og derudover at føle sig godt tilpas i tøjet uden, at det har kostet spidsen af en jetjager.


show blocks helper
100.00 DKK
300.00 DKK
130.00 DKK
150.00 DKK

Hverdagsskjorter

Only & Sons
LUKE Skjorte

280.00 DKK
100.00 DKK
300.00 DKK
sale
300.00 DKK 250.00 DKK