Køb Mads Nørgaard hos Kupeen & Co

Mads Nørgaard udkommer med fire kollektioner om året, som alle er tilegnet årstidens trends. Hver kollektion har altid et originalt udtryk helt ned til den mindste detalje og kan bruges af mænd til både hverdag og til fest. Kig på vores forskellige kategorier: T-shirts og poloer, skjorter, shorts, sweatshirts, bukser, overdele, badetøj, samt sneakers, og find dit næste stykke tøj eller et par sko fra det stilsikre Mads Nørgaard.

Læs mere

Mads Nørgaard Copenhagen

Når man siger Mads Nørgaard, så er det et brand mange kender for deres skønne stribede og langærmede T-shirts. I dag er Mads Nørgaard dog langt mere end det. Mads Nørgaards tøjdesign er altid let genkendelig på grund af brandets stilrene linjer og det faconsyede snit. Brandet står for modetøj, der ikke mister sin autenticitet uanset modens skiftende trends. 

Mads Mathias Nørgaard grundlagde brandet i 1986, hvor han ejede og stadig har en modebutik på Strøget i København. Mads Nørgaard startede med at lave moderigtigt tøj til mænd, da han syntes, der manglede noget i de herrekollektioner, der dengang var på markedet. Senere har han udvidet sit sortiment med tøj til damer og børn samt diverse accessories. Alle kollektioner fra Mads Nørgaard er lavet i en suveræn kvalitet og et tidløst design, hvilket har gjort brandet anerkendt både i Danmark og i udlandet. Mads Nørgaards kollektioner sidder altid lige i skabet, når det drejer sig om et enestående look, der kan kombineres med alle outfits. Dette har været medvirkende til, at Mads Nørgaard har vundet mange priser indenfor tøjdesign.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054