Køb Levis hos Kupeen & Co

Med det klassiske tøj fra Levis får man en stilbevidst hverdagsgarderobe i en god og slidstærk kvalitet. Start med et par af de fede klassiske jeans og kombiner dem med en cool T-shirt eller en lækker skjorte. Du kan finde vores Levis produkter i disse kategorier: T-shirts og poloer, sweatshirts, skjorter, shorts, overdele og jeans.

Læs mere

Levis

Levis er et af de førende brands på markedet og er producenten af modellen Levis 501 jeans, der er kendt af alle i hele verden. Levis 501 modellen går helt tilbage til 1890, men er i dag stadig klassiske jeans, da de gennem tiden har gennemgået et re-design adskillige gange. Levis har altid været kendt for deres jeans og deres rå og naturlige look i en slidstærk kvalitet. I dag er brandet ikke længere kun jeans i en slidstærk kvalitet, men tøj som stort set alle har i deres garderobe.

Den tyske emigrant Levi Strauss rejste til San Fransisco, hvor han i 1853 fik en ide, som han fik patent på. Han ville lave slidstærkt arbejdstøj i kanvas til hårdtarbejdende amerikanere. Levi Strauss fik stor succes med sit arbejdstøj i god kvalitet. Men i 1873 gik han over til at arbejde med denim og lavede sine første par blå jeans, som både guldgravere og cowboys var vilde med. Der er gået over 150 år siden de første jeans så dagens lys, og i dag er Levis’ jeans de mest solgte modeller i verden. De populære Levis jeans laves både til mænd, kvinder og børn i forskellige pasformer som: skinny fit, slim fit, straight leg og relaxed fit.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054