Køb Gabba hos Kupeen & Co

Gabba er en idé oprindeligt startet af de to danske designere Karen og Ole Madsen. De ønskede at få det bedste frem i alle individers personligheder, hvilket de mente, at de kunne gøre med deres modebrand. Om du er på udkig efter bukser, jeans eller T-shirts og poloer, så har vi det hele hos Kupeen & Co. Alle mænd fortjener at forkæle sig selv med lækkert og moderigtigt kvalitetstøj, hvilket er lige nøjagtigt, hvad modebrandet Gabba kan tilbyde.

Læs mere

Gabba

Gabba startede med en vision om ikke at følge, hvad de andre modebrands lavede og hermed følge deres egen stil. Dette er også, hvad tanken bag Gabbas slogan ”Personal Clothes for Personal People” er. Deres første design kom frem i 1983. Sidenhen er det både gået op og ned for Gabba, men i dag er det et af de stærkeste brands på markedet.

Det har ikke altid være en nem rejse for Gabba, der både har oplevet fremgang og nedgang. Især 90’erne var et hårdt årti for Gabba, da de her var tæt på at slutte drømmen om et personaliseret tøjmærke. Men kampen om et nytænkende og unikt mærke slog igennem, og i dag er Gabba mere populært end det nogensinde har været både i Danmark og andre dele af Skandinavien. Gabbas kollektioner til mænd, der udkommer fire gange om året, er især utroligt populære.

Udover sin individualitet og personlige stil, har Gabba brandet sig selv med flotte og stilrene produkter, der altid har den perfekte pasform samt følger tidens trends. De har både moderne og klassiske produkter, hvorfor Gabbas kollektioner kan falde i enhver mands smag.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054