Køb Fred Perry hos Kupeen & Co

I dag er Fred Perry indbegrebet af mode til mænd, da de kan ses i alle stilbevidste mænds garderober. Kvaliteten er altid i top, hvilket kan mærkes på selve stoffet, designet og detaljerne. Brandet er populært hos alle folk, hvorfor det er et mærke, som kan findes mange steder i dag. Dog har dette ikke gjort, at brandet Fred Perry har mistet sin eksklusivitet, da dette stadig er gældende. Hos Kupeen & Co tilbyder vi både skjorter, sweatshirts, T-shirts og poloer.

Læs mere

Fred Perry

Fred Perry kendetegnes ved laurbærlogoet, der er blevet synonymt med mode for mænd. Modebrandet opnåede hurtigt kultstatus, da det blev det foretrukne valg blandt mænd op gennem årene.

Fred Perry er en af de første britiske mærker, der succesfuldt har sammensmeltet sportstøj med streetwear for at skabe nogle af de mest ikoniske stilarter de sidste mange år. Den originale Fred Perry bomuldsskjorte bliver stadig lavet i de samme høje standarder og er synonymt med ”britisk coolness” og attitude. Gennem Fred Perrys historie har de altid været tro mod deres begyndelse, hvorfor alt bliver lavet i den samme høje kvalitet, som de altid har gjort.

Tennislegenden, Fred Perry, startede mærket i 1952, da han udviklede en anden udgave af poloshirten. Han brugte de samme materialer som Lacoste, men udviklede videre på selve designet så eksempelvis mærkets ikoniske stolpelukning kom på. T-shirten blev lanceret til Wimbledon, hvor den hurtigt blev populær. Fred Perry har tidligere været sponsor for tennisspilleren Andy Murray, men er det ikke længere. I dag ejes mærket af virksomheden Hit Union, hvilket de har gjort siden 1995.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054