Køb Ellesse hos Kupeen & Co

Ellesse, der netop er kendt for at lave designs med fokus på både sport og mode, har ikke altid være allemandseje. I 1980’erne var priserne ret høje, hvorfor kun eliten havde råd til det. Alle kan være med på moden med Ellesse i dag, da priserne er noget anderledes, end hvad de var engang. Hos Kupeen & Co har vi sørget for at have det bedste udvalg af Ellesse på vores webshop. Vi tilbyder blandt andet bukser, accessories, overdele, sneakers, sweatshirts, badetøj, short samt T-shirts og poloer.

Læs mere

Ellesse

Det klassiske og internationale brand Ellesse er kendetegnet ved gennemført italiensk design, der sprudler af kvalitet, coolness og stil. Med deres kombination af mode og sport er de banebrydende, når det kommer til at producere tøj til både mænd, kvinder og børn.

Grundlagt i Italien i Perugia i 1959 af Leonardo Servadio, er Ellesse i dag et af de førende brands indenfor sports- og modetøjsmærker. Gennembruddet kom med praktisk og stilfuldt udstyr til skiløberne, hvor 80’erne fokuserede på at kombinere dette med et mere moderigtigt udtryk.

Deres kollektioner er altid nytænkende med fokus på kvalitet. Men en ting, der altid går igen, er deres unikke trefarvede logo. Ellesse er et brand alle bør have i deres garderobe, da det kan sammensættes med alle former for outfits. Det er nemlig ikke længere kendt for kun at være en del af skiløjperne, men har udviklet sig til at være et brand, som alle moderigtige og stilbevidste mænd har i deres garderober.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054