Køb Dedicated hos Kupeen & Co

Hos Kupeen & Co er vi vilde med anderledes, trendy og bæredygtige mærker, hvorfor Dedicated selvfølgelig har en plads i vores sortiment. De kommer løbende med nye kollektioner, der kun bliver bedre fra gang til gang. Dedicateds tøj er lavet i 100 % økologisk bomuld, og sørger for aldrig at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller detaljer. Kupeen & Co tilbyder trendy T-shirts og poloer, smart badetøj, lækre bukser og sweatshirts til mænd, der ønsker at være moderigtige og miljøbevidste på samme tid.

Læs mere

Dedicated

Dedicated er et svensk bæredygtigt tøjmærke med en vision om at sammensmelte mode med fairtrade og miljøbeskyttelse. I løbet af ganske få år har Dedicated gået fra at være et mindre kendt mærke til at blive en international succes. Med en cool T-shirt eller sweatshirt fra Dedicated er du sikret et personaliseret og individualiseret look, der kan sammensættes på din helt egen måde.

Siden begyndelsen i 2012 har grundlæggerne af Dedicated haft en vision om ikke at være ”endnu et tøjmærke” på markedet. I stedet for at have fokus på masseproduktioner, valgte de at fusionere mode med bæredygtighed. På en og samme tid har Dedicated formået at slå rod på markedet som værende trendy, cool, smart og miljøvenlig. Dette er umiddelbart ikke noget, der ofte sættes lighedstegn imellem, men med drømmen om et bæredygtigt tøjmærke skulle de svenske grundlæggere afprøve det. Man må sige, at de tog en god beslutning, da Dedicated i dag er et internationalt mærke.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054