Køb Carhartt hos Kupeen & Co

I dag kan Carhartt både findes på byggepladser og i gadebilledet på modebevidste mænd. Deres Work In Progress-kollektioner er modetøj, der er præget af komfortable, slidstærke og modebevidste designs. Alle designs har et vidst præg af arbejdermoden, da det var her hele visionen om virksomheden startede. Med produkter fra Carhartt er det ikke svært at sammensætte sin helt egen personlige stil, da hvert eneste design giver noget unikt til outfittet. Hver eneste sæson udkommer Carhartt med en ny spændende kollektion, der har noget for enhver mandesmag. Hos Kupeen & Co kan du finde T-shirts og poloer, bukser, overdele, jeans, sweatshirts og skjorter.

Læs mere

Carhartt

Carhartt er et modebrand, der har været på markedet i mange år. Lige siden begyndelsen i 1889 har Carhartt været en favorit, når det kommer til mode, streetwear og arbejdstøj. I dag er det et ikonisk og klassisk mærke indenfor arbejdstøj og streetwear, der især er populært hos skatere. Kendetegnet ved Carhartt er slidstærkt, funktionelt og stilrent tøj, der er en klar favorit hos mange mænd.

I 1889 i Detroit, USA, fokuserede grundlæggeren Hamilton Carhartt på møbler. På grund af en masse udfordringer ændrede han vej og begyndte i stedet at fokusere på arbejdstøj til jernbanemænd. I 1900-tallet fandtes der mange jernbanearbejdere, hvorfor hans designs hurtigt blev populære. Carhartt overlevede gennem alle de økonomiske udfordringer, som verdenen har været igennem siden deres start. I dag er Carhartt en familieejet virksomhed med en vision om at producere arbejds- og modetøj i høj kvalitet til alle mænd, der er vilde med skater- og streetwearmode.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054