Køb Calvin Klein hos Kupeen & Co

De sidste mange år har Calvin Klein arbejdet sig op mod at være en af de mest anerkendte mærker på markedet. Hos Kupeen & Co tilbyder vi de eksklusive og lækre designs fra Calvin Klein. Hvis du er på udkig efter kvalitetsundertøj, shorts eller overdele til mænd fra Calvin Klein, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder alt lige fra accessories, overdele, shorts, T-shirts og poloer til mænd på vores webshop.

Læs mere

Calvin Klein

Calvin Klein er et førende amerikansk mærke, der i mange år har sat sit præg på modeverdenen verdenen over med deres flotte og eksklusive designs. På verdensplan er de i dag en af verdens største tøjfirmaer og er et internationalt mærke, som alle kender eller har i deres garderobe. Med Kim Kardashian, Mark Wahlberg, Justin Bieber og andre kendte skuespillere, sangere og modeller som frontfigur for mærket, er Calvin Klein anerkendt i hele verdenen, og kan ses på både kendte og ikke-kendte i gadebilledet.

Selve brandet Calvin Klein blev grundlagt i 1968 af en mand ved samme navn. Deres hovedkontor befinder sig på Manhattan i New York. I dag er Calvin Klein kendt for at være et unisex mærke samt en fast deltager på den røde løber samt på gaden. Både mænd, kvinder og børn er vilde med det eksklusive mærke, der tit og ofte er en del af familiens garderobe. Calvin Klein er især kendt for deres jeans, klassiske undertøj og stil generelt, der beskrives som simpel, lækker og eksklusiv på samme tid.

I dag ejes brandet Calvin Klein af virksomheden PVH Corp. PVH Corp er et af verdens førende tøjvirksomheder, der markedsfører en række produkter under deres egne mærker, heriblandt Calvin Klein.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054