Køb Arkk Copenhagen hos Kupeen & Co

Arkk Copenhagen er på blot 4 år gået fra en lille startup virksomhed til en stor international succes. Hos Kupeen & Co tilbyder vi de mest populære styles fra mærket såsom Raven og Eaglezero. Alle sneakers vægter design, eksklusivitet og komfort højt, hvorfor man kan se, at hver eneste model er lavet med fokus på detaljerne. Tag et kig på vores udvalg af sneakers fra Arkk Copenhagen lige her på siden.

Læs mere
 

Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen er et dansk sneakersmærke med fokus på nordisk minimalisme. Med udgangspunkt i streetwear skaber de unikke designs. Deres nytænkende og funktionelle sneakers er hurtigt blevet populære både i Danmark og i udlandet.

Brandet blev grundlagt i 2014 af to danske kammerater, Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen, der havde en passion for streetwear. En stor del af deres inspiration kommer fra rejser og nye steder. Arkk Copenhagen kendetegnes ved deres innovative, minimalistiske og enkle sneakers, der i dag kan findes i mere end 36 lande i hele verdenen. Alle designs bliver produceret i Danmark, hvor hver eneste kollektion fokuserer på innovation og funktionalitet fusioneret med simple, unikke og fine designs. Alle sneakers er udstyret med speciallavede såler og et originalt design, der sørger for høj kvalitet og komfort.

Skoene er hovedsageligt lavet af nubuck, mesh og nylon, og er en sammensmeltning af modesko, streetstyle og løbesko. Grundet skoenes minimalistiske og enkle design er der rig mulighed for at kombinere sine sneakers med ethvert outfit. Hvis man ønsker et enkelt og minimalistisk look med fokus på funktionalitet og komfort, er sneakers fra Arkk Copenhagen et godt valg.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054