Køb dit Adidas hos Kupeen & Co

Adidas er tøjsponsor for mange af verdens største fodboldklubber. Ligesom de tre ikoniske striber ofte ses på sportsatleter i form af tøj, sko eller udstyr. Dette skyldes, at Adidas’ tøj og sko altid er i højeste kvalitet, hvorfor det er en favorit hos både almindelige forbrugere og topatleter. Adidas er altså ikke længere kun et sportsmærke for topatleter, men er i dag hvermandseje. Hos Kupeen & Co kan du finde et væld af produkter fra Adidas såsom T-shirts og poloer, overdele, shorts, sneakers, accessories, bukser og sweatshirts.

Læs mere

Adidas
Adidas er et kendt brand inden for både sport, livsstil og fritid. Mærket er populært hos både mænd, kvinder og børn, der har en del af sortimentet i deres garderobe. De tre striber er Adidas’ kendetegn og kan dagligt ses i sportsverdenen og i gadebilledet.

Grundlæggeren af Adidas, Adi Dassler, producerede sine første sko i 1928. Disse sko blev brugt af en løber, der deltog i OL samme år og vandt. Ved OL i 1936 vandt Jesse Owens også guld i løb med et par sko fra Adi Dassler. Først i 1949 kom navnet Adidas på banen, og sidenhen har brandet taget fart i hele verdenen. Siden 1970 har Adidas eksempelvis hvert år lavet bolden til World Cup i fodbold, men firmaet er ikke kun prominente i sportsverdenen. I dag er Adidas en stor del af modeverdenen, hvor deres mærke kan ses båret af alle aldre og begge køn. Adidas producerer ikke længere kun sko, da de i dag også laver tøj til hele familien.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Only 0 of 66 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/kupeenogco.dk/public_html/wp-content/plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line 9054